• Haberler
  • Siyaset
  • Prof. Dr. Ersan Şen hangi partiye katılacağını açıkladı… İşte detaylar

Prof. Dr. Ersan Şen hangi partiye katılacağını açıkladı… İşte detaylar

İYİ Parti’den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu’nun 2024 yerel seçimleri sonrası kurmayı planladığı yeni partiye katılma kararı, gazeteci...

İYİ Parti’den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu’nun 2024 yerel seçimleri sonrası kurmayı planladığı yeni partiye katılma kararı, gazeteci İsmail Saymaz’ın sorusu üzerine Şen tarafından doğrulandı.

İsmail Saymaz’ın, “Benim duyduğum kadarıyla yerel seçimden sonra kurulacak bir parti Ersan Şen ile görüşme yapmış. Doğru mu diye kendisine soruyorum” ifadeleri üzerine Prof. Dr. Ersan Şen, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Sayın Yavuz Ağıralioğlu sevdiğim bir insandır. İyi bir Türk milliyetçisidir. Görüştüğümüz doğrudur. Kendisi şu anda eğilim yoklaması yapmakta henüz kurduğu bir partiyi ya da onun adımlarını attığını duymadım. Eğer bir çalışma ortamı, birlikte hareket etme şansı olursa bunu değerlendireceğiz. Ben Türk milliyetçilerinin, Atatürk milliyetçilerinin mümkün olduğunda bir cephe altında toplanmasını dileyenlerdenim. Bunun bu ülkede olabileceğini düşünüyorum. Mümkündür, bu ülkeyi seven insanlardır. Yavuz Bey ile de görüşmemiz olmuştur. Konuştuk ve bazı hususları değerlendirdik.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme