• Haberler
  • Siyaset
  • Rahmi Tezel Çınar CHP Seferihisar ilçe başkanlığına aday

Rahmi Tezel Çınar CHP Seferihisar ilçe başkanlığına aday

Seferihisar belediyesi meclis üyesi Rahmi Tezel Çınar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına aday olmak için meclis...

Rahmi Tezel Çınar CHP Seferihisar ilçe başkanlığına aday
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seferihisar belediyesi meclis üyesi Rahmi Tezel Çınar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına aday olmak için meclis üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Teşekkür etti

Seferihisar’da 4,5 yıldır yürüttüğü belediye meclisinden CHP ilçe başkanı olmak için istifa ettiğini açıklayan Rahmi Tezel Çınar, Seferihisarlılara ve CHP Seferihisar’a seslenerek şunları söyledi:

“Sevgili Seferihisarlılar, değerli Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım; bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na aday olmak adına 4,5 yıldır gururla yürüttüğüm Seferihisar Belediye meclis üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte birlikte çalışma şansı bulduğum İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e Seferihisar Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yetişkin’ e, değerli meclis üyesi arkadaşlarıma,   tüm belediye bürokrat ve çalışanlarına, son olarak bu görevi layık gören Seferihisar halkına teşekkür ederim”

‘İlçe başkanlığına talibim’

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında çok verimli çalışmalara imza attığımız İlçe Başkanımız sayın Senem Gürer Solak ve yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımıza minnetlerimi sunuyorum, diyen Çınar açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olarak bugüne kadar olduğu gibi, siyasi arenada partimizi daha yüksek mertebelere taşımak adına ilce başkanlığına talibim. Seçilmemiz durumunda her zaman olduğu gibi halkımızın yanında, beklentilerine ve teveccühlerine tercüman olacak bu siyaset çizgimizi devam ettireceğiz. Ana ilkemiz, şeffaf ve akılcı yönetim anlayışı ile tüm halkımızı kucaklamak, genelde ve yerelde diyalog köprüsünü sürdürmek olacaktır. Kurucu değerlerimizin ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında, önümüzdeki yerel seçimlerle yükselişimizi sürdürecek çalışmalara öncülük edeceğiz.”

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme