Rasim Arı İyi Parti’ye katıldı

Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından AK Parti’den de istifa eden Rasim Arı ve eşi Melek Arı İYİ Parti’ye katıldı. Arı, “En cesur insanlar yolsuzluk yapmayanlardır” dedi.

Rasim Arı İyi Parti’ye katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı İyi Parti’ye katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis’te partisinin haftalık olağan grup toplantısında konuşmadan önce kürsüye AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen ve istifa eden Rasim Arı çıktı. İYİ Parti’ye katılan Arı, “Onur ve hak mücadelesi için çıkmış olduğum 26 aylık mücadelemin sonunda bana göstermiş olduğunuz sevgi, evinizi ve kapınızı açmanız, bize ablalık yapmanız nedeniyle size şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Arı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

“Tuzak kuranların en hayırlısı Allah’tır anlayışından, kardeşlerine tuzak kurmaya kalkanlara şunu ifade edeyim ki; en cesur insanlar yolsuzluk yapmayanlardır. Biz Anadolu’nun kavruk yüzlü çocuklarıyız. Elbette hata ve noksanlıklarımız vardır. Ama ne vatan sevgimizde ne milli ve manevi bağlılığımızda bizi sorgulayacak, akçeli konularda bizi yargılayacak adam anasından dünyaya gelmemiştir. Biz siyaseti ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek için değil, rantı birilerine paylaştırmak için değil kardeşliği ve sevgiyi ve hizmeti yaygınlaştırmak için kullanacağız.”

Haber Merkezi 

Bakmadan Geçme