• Haberler
  • Spor
  • Real Madrid transferde Galatasaray'ın kapısını çalacak

Real Madrid transferde Galatasaray'ın kapısını çalacak

Galatasaray'ın savunmadaki önemli ismi Davinson Sanchez için Arjantin basınından dikkat çekici bir iddia geldi. Kolombiya Milli Takımı'nın da formasını giyen 28 yaşındaki stoperin, İspanyol devi Real Madrid'in transfer radarına girdiği öne sürüldü.

Arjantin’in önde gelen spor sitelerinden Ole'de yer alan habere göre, Galatasaray’ın 9.5 milyon Euro karşılığında Tottenham’dan transfer ettiği ve 2027 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan Sanchez için Real Madrid’in devre arasında yüklü bir bonservis teklifiyle Galatasaray’ın kapısını çalacağı belirtildi.

REAL MADRİD’E TRANSFER İDDİASI

Galatasaray formasıyla şu ana kadar 39 maçta forma giyen ve 4 gol, 3 asistlik bir performans sergileyen Sanchez’in, Galatasaray’ın teklifi kabul etmesi durumunda Real Madrid’e transferine sıcak baktığı kaydedildi. Transferin devre arasında tamamlanabileceği de iddialar arasında.

SÖZLEŞMESİ 2027’YE KADAR DEVAM EDİYOR

Galatasaray ile sözleşmesi 2027’ye kadar devam eden Davinson Sanchez'in ayrıca sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunuyor. Kolombiyalı stoperin güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro olarak değerlendiriliyor. Bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise Galatasaray’ın vereceği karara bağlı olacak.

Bakmadan Geçme