Reha Muhtar'ın sağlık durumunda yeni gelişme

İstanbul'daki evinde geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma kaldırılan ve entübe edilen gazeteci Reha Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Muhtar’ın uyandırıldığı ve durumunun stabil olduğu öğrenildi.Olay, Reha Muhtar’ın İstanbul’daki evinde gece saat 01.00 sıralarında yüksekten düşmesiyle meydana geldi. Bilinci kapanan Muhtar, acil olarak hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Muhtar’ın sağlık durumu hakkında meslektaşı Uğur  Dündar’dan açıklama geldi.

Sağlık Durumu Stabil

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, tedavisine Maslak Acıbadem Hastanesi’nde devam edilen Reha Muhtar uyandırıldı ve durumunun stabil olduğu bildirildi.

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Muhtar’ın sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri verdi:
"Bir zamanlar kıyasıya rekabet içinde olduğumuz -ama birbirimizi hiç kırmadığımız- sevgili Reha Muhtar’ın sağlık durumunu yakından takip ediyorum. Oğlu Poyraz ve kızı Ayşe Nazlı, nöbetleşe olarak hastaneye geliyorlar ve yaşlarının ötesinde bir olgunlukla sorularıma yanıt veriyorlar. Bugün Reha’nın beyin tomografisi çekilecek ve ayrıntılı tetkikler yapılacak. İnşallah iyileşecek ve çocukları sevgili babalarına kavuşacak."

Bakmadan Geçme