Restoranlara indirim çağrısı

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl, yeme-içme sektöründeki fiyat pahalılığı algısını kırmak...

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl, yeme-içme sektöründeki fiyat pahalılığı algısını kırmak ve sektöre hareket kazandırmak amacıyla restoranlara yüzde 10 indirim yapılması çağrısında bulundu.

Bingöl Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede, dernek olarak yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdiklerini ve bu kapsamda sektöre yönelik bir adım attıklarını belirtti. Yapılan açıklamada Bingöl, “Sektörümüzde son zamanlarda artan fiyatlar, tüketicilerde olumsuz algı oluşturmuş durumda. Bu algıyı kırmak ve sektörümüzü yeniden canlandırmak için TÜRES üyelerine ve sektöre genel olarak, bütün menülerde veya belirli kısımlarda yüzde 10 indirim yapılması çağrısında bulunuyoruz” dedi.

UYGUN FİYAT AMAÇLANIYOR

Bu çağrıya TÜRES üyelerinin ve sektör temsilcilerinin olumlu yanıt vermesinin, sektörün canlanmasına ve tüketicilere olumlu etki yapmasına yardımcı olacağını belirten Bingöl, yönetim kurulu ve üyelerinin bu kampanyaya geniş destek vereceklerini vurguladı. İndirim çağrısına başta TÜRES üyeleri olmak üzere sektörün çeşitli kesimlerinden olumlu geri dönüşler aldıklarını da bildirdi.

TÜRES’in bu adımıyla, yeme-içme sektöründe yaşanan ekonomik zorluklara karşı birlikte hareket etme ve tüketicilere daha uygun fiyatlar sunma hedefi güdüldüğü ifade edildi.

HABER MERKEZİ  

Bakmadan Geçme