Rihanna , olimpiyatların resmi sponsoru oldu

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın Fenty Beauty adlı kozmetik markası, 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nın resmi sponsoru...

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın Fenty Beauty adlı kozmetik markası, 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nın resmi sponsoru oldu. Rihanna sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla sponsor olduğunu duyurdu ve gönderisi kısa sürede büyük beğeni topladı.

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, hem müzik kariyerindeki hem de iş dünyasındaki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Forbes’un kendi servetini yapan ABD’nin en zengin kadınları listesinde yer alan Rihanna’nın Fenty Beauty markası, 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nın resmi sponsoru oldu. Bu heyecan verici haber, Rihanna tarafından perşembe sabahı sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyuruldu ve gönderisi kısa sürede büyük beğeni topladı.

Fenty Beauty, 1 ay boyunca sürecek küresel etkinlik boyunca Olimpiyat Oyunları’nın resmi “premium ortağı” olacak. Marka, bu süre zarfında tüm sporculara, antrenörlere ve olimpiyat yetkililerine makyaj ve cilt bakımı ürünleri sağlayacak.

Fenty Beauty ayrıca, oyunlar boyunca özel ürünler ve etkinlikler sunacak.

‘’BENİM İÇİN BÜYÜK ONUR’’

Bu iş birliğiyle ilgili heyecanını dile getiren Rihanna şunları söyledi: “Fenty Beauty’nin Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın resmi sponsoru olması benim için büyük bir onur. Dünyanın en iyi sporcularını güçlendirmek ve ilham vermek için Fenty Beauty’nin gücünü kullanmaktan heyecan duyuyorum.”

Rihanna’nın paylaşımı, hayranları ve olimpiyatseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Birçok kişi, Fenty Beauty’nin olimpiyatlarla olan iş birliğini kutladı ve markanın oyunlara renk katacağına inandıklarını belirtti.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme