Ronaldo'dan Rodriguez'e servet değerinde anlaşma

Dünya futbolunun önde gelen isimlerinden Cristiano Ronaldo'nun özel hayatına dair yeni iddialar ortaya çıktı.

Ronaldo ile hayat arkadaşı Georgina Rodriguez arasında, ayrılık durumunda Ronaldo'nun Rodriguez'e ayda 85 bin sterlin ödeme yapmasını öngören bir anlaşma olduğu ileri sürüldü. Ayrıca, yıldız futbolcunun Madrid'deki evinin mülkiyetini de Georgina'ya verme sözü verdiği iddia ediliyor.

Cristiano Ronaldo’nun net servetinin yaklaşık 600 milyon dolar olduğu biliniyor. Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al-Nassr ile yaptığı yıllık 173 milyon sterlin (224 milyon dolar) değerindeki sözleşme ve çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla kazancını artırmaya devam ediyor.

Portekiz’in TV GUIA dergisinin haberine göre, Ronaldo ve Georgina arasında 2017 yılında yapılan anlaşmaya göre, ayrılmaları halinde Ronaldo, beş çocuğundan ikisinin annesi olan Georgina Rodriguez’e aylık 85 bin sterlin ödemeyi taahhüt ediyor. Bu şartların, kızları Alana Martina’nın Kasım 2017’deki doğumunun ardından yürürlüğe girdiği belirtiliyor.

Anlaşmanın sadece maddi ödemeyle sınırlı olmadığı iddia ediliyor. Ronaldo’nun, 2010 yılında Real Madrid’de oynadığı dönemde satın aldığı Madrid'deki evinin mülkiyetini de Georgina'ya devretmeyi kabul ettiği öne sürülüyor. Bu anlaşma, çiftin olası bir ayrılık durumunda Georgina’nın maddi güvenceye sahip olmasını sağlıyor.
 

Bakmadan Geçme