Ronaldo futbolu bırakacak mı?

EURO 2024’te Fransa ile karşı karfşıya gelen Portekiz yenilgiye uğrayarak turnuvadan elendi. Dünyaca ünlü Futbolcu Cristiano...

EURO 2024’te Fransa ile karşı karfşıya gelen Portekiz yenilgiye uğrayarak turnuvadan elendi. Dünyaca ünlü Futbolcu Cristiano Ronaldo’nun ilk kez büyük bir turnuvada gol atamaması hayranlarını hüsrana uğrattı. Portekiz Teknik Direktörü Roberto Martinez, Ronaldo ile ilgili sorulan sorulara yanıt verdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) Portekiz, çeyrek final mücadelesinde Fransa’ya penaltı atışları sonucunda 5-3 yenilen Portekiz turnuvaya veda etti. Dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo kariyerinde ilk kez büyük bir turnuvada gol atamadı.

Portekiz Teknik Direktörü Roberto Martinez, Ronaldo’nun geleceğine ilişkin sorulan soruya “Maçtan sonra bu konuda konuşmak için çok erken, bireysel bir karar verilmedi” diye yanıt verdi.

Portekiz formasıyla 212. resmi maçına çıkan 39 yaşındaki Ronaldo, ülkesi adına attığı 130 gol ile uluslararası futbolda açık ara en çok gol atan oyuncu konumunda bulunuyor.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme