Rüştü Onur Atilla ve Nez'in ilişkisi sona erdi

Kısa süreli aşk sona erdi.

Geçtiğimiz Haziran ayında 10 yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın, boşanmasının ardından şarkıcı Nez ile başlayan ilişkisi kısa sürdü. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu birlikteliğin ardından, çiftin yollarını ayırdığı öğrenildi.

Boşanmanın Ardından Yeni İlişki

Rüştü Onur Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız'dan 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı. Boşanmanın hemen ardından, Atilla'nın şarkıcı Nez ile ilişki yaşadığı ortaya çıkmış ve bu durum magazin dünyasında geniş bir yankı bulmuştu.

Ayrılık Açıklaması

Ancak, Atilla ve Nez’in ilişkisi uzun sürmedi. Şarkıcı Nez, ayrıldıklarını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bir takipçisinin, "Onur Bey ile hiç paylaşım görmüyoruz, neden?" sorusuna Nez, “Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık” şeklinde yanıt verdi.
Nez, ayrılığın ardından gelen yorumlara ise, “Arkadaşlar, bu kadar abartmaya gerek yok. Başlarken ne kadar güzelse, ayrılıklar da o derece güzel olabilir. Unutmayın ki her bitiş, yeni bir başlangıçtır” diyerek, ayrılığın da doğal bir süreç olduğunu belirtti.

Bakmadan Geçme