Saadet Partisi'nden Cemil Tugay'a çağrı!

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a ve İzmir Metro A.Ş.'ye önemli uyarılarda bulundu. Metro istasyonlarındaki bitmek bilmeyen bakım çalışmalarının İzmirlileri mağdur ettiğine dikkat çeken Erduran, 'Bu arızalar, özellikle yaşlı, engelli ve çocuklu bireyler için ciddi zorluklar yaratmakta ve günlük yaşamı olumsuz yönde etkilemektedir' dedi.

Şehir içi ulaşımda hayati öneme sahip bu altyapı hizmetlerinin düzenli ve güvenli bir şekilde çalışmamasının, halkın günlük yaşamını zorlaştırdığını ve güvenli ulaşım hakkını ihlal ettiğini belirten Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, İzmir Metro A.Ş.'nin bu konuda daha hızlı ve etkili çözümler üretmesi gerektiğini ifade etti.

"KULAKLARINIZI TIKAYARAK ÇÖZEMEZSİNİZ"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a seslenen Erduran, “İzmir’in sorunlarını gözlerinizi gerçeklere karşı kapatarak, kulaklarınızı dışarıdan gelen seslere karşı tıkayarak çözemezsiniz. Görmek ve duymak istemeseniz de biz, halkımızın İzmir’le alakalı dertlerini duyurmak için demokratik her türlü eylemi yapacağımızı da belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Mustafa Erduran, İzmir halkının bu duruma karşı sesini duyurmak ve yetkililerin sorumluluklarını yerine getirmesi için çağrıda bulunduklarını belirtti. İzmir Metro A.Ş.'nin, halkın ulaşım ihtiyaçlarına daha fazla önem vermesi gerektiğini ifade eden Erduran, İzmir’de benzer problemlerin tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasının önemine dikkat çekti.

Cemil Tugay ve Metro A.Ş.'ye seslenen Erdudan taleplerini şu sözlerle iletti:

"Taleplerimiz net ve açıktır:

  1. Yürüyen merdiven ve asansör arızalarının bir an önce giderilmesi.
  2. Bu tür arızaların tekrarlanmaması için düzenli bakım ve denetim süreçlerinin iyileştirilmesi.
  3. Arıza durumlarında halkın bilgilendirilmesi ve mağduriyetin en aza indirilmesi için alternatif çözümler sunulması"

Bugünden sonra da İzmir’imizin her türlü sorununun takipçisi olacağımızı ifade ediyor, saygılarımızı sunuyoruz"

Bakmadan Geçme