Sağlık Bakanı Koca’dan ‘Yozgat’ açıklaması

Sivas'tan İstanbul'a hareket eden A.T. yönetimindeki 58 ADA 924 plakalı Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü,...

Sağlık Bakanı Koca’dan ‘Yozgat’ açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas’tan İstanbul’a hareket eden A.T. yönetimindeki 58 ADA 924 plakalı Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü, Yozgat’ın Sorgun İlçesi Mükremin Kavşağı yakınında kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek şarampole düştü. Kazada otobüste bulunan 12 yolcu hayatını kaybetti, 18 yolcu yaralandı. Adalet Bakanı Tunç, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyururken Sağlık Bakanı Koca da konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Koca, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Dün gece Yozgat’ın Sorgun ilçesinde bir otobüsün yaptığı kaza sonucu 12 kişi hayatını kaybetmiş, 18 kişi yaralanmıştır. Yaralılar, olay yerine görevlendirilen 14 ambulans ile hastanelere nakledilip, tedavi altına alınmıştır. 18 kişinin tedavisi devam etmektedir. Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tedavisi devam eden yaralıların sağlıklarına kavuşmaları için gereken her şey yapılmaktadır.

Dün gece Yozgat’ın Sorgun ilçesinde bir otobüsün yaptığı kaza sonucu 12 kişi hayatını kaybetmiş, 18 kişi yaralanmıştır. Yaralılar, olay yerine görevlendirilen 14 ambulans ile hastanelere nakledilip, tedavi altına alınmıştır. 18 kişinin tedavisi devam etmektedir.

Kazada hayatını…

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) August 21, 2023

Aslı Özkaya

Bakmadan Geçme