• Haberler
  • Asayiş
  • Sağlık çalışanı aracında silahla vurulmuş olarak bulundu

Sağlık çalışanı aracında silahla vurulmuş olarak bulundu

Karaman'da, kayıp olarak aranan sağlık çalışanı Şahin Caner (37), aracında silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Olay, akşam saatlerinde Yunus Mahallesi Dereköy yolu üzerinde meydana geldi.

Ailesi Kayıp Başvurusunda Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’nde çalışan Şahin Caner’e gün boyunca ulaşamayan ailesi, endişelenerek polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Caner’in aracının en son Yunus Mahallesi civarında görüldüğünü tespit etti.

Aracı Park Halinde Bulundu

Ekipler, arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı ve Caner’in aracını Dereköy yolu üzerinde park halinde buldu. Aracın yanına giden polis ekipleri, kapıları kilitli olan otomobilin içerisinde Caner’i hareketsiz şekilde gördü. Hemen olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri çağrıldı.

Cam Kırılarak Müdahale Edildi

İtfaiye ekipleri gelmeden önce, Caner’e müdahale edebilmek için aracın camı kırılarak kapılar açıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, Şahin Caner’in kalbinden tek kurşunla vurulmuş olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Yakınları Gözyaşlarına Boğuldu

Olay yerine gelen Caner’in ailesi ve yakınları, acı haberi alır almaz büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına boğulan yakınlarının güçlükle sakinleştirildiği görüldü.

İntihar Şüphesi Üzerinde Duruluyor

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Caner’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere görev yaptığı hastanenin morguna kaldırıldı. Şahin Caner’in intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlatıldı.

Olayın kesin nedeni, yapılacak otopsi ve incelemeler sonrasında netlik kazanacak.

Bakmadan Geçme