• Haberler
  • Siyaset
  • Sahada tansiyon yükseliyor. Yücel: Yalan siyasetini bırakın!

Sahada tansiyon yükseliyor. Yücel: Yalan siyasetini bırakın!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Bornova’da seçim çalışmalarına devam etti. Belediye Başkanı,...

Sahada tansiyon yükseliyor. Yücel: Yalan siyasetini bırakın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Bornova’da seçim çalışmalarına devam etti. Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve partililerle birlikte esnaf ziyaretleri yapan Yücel, Bornova pazarında vatandaşlarla ve pazarcı esnafla bir araya geldi. Pazarda ürettiğini satamayan pazarcıları, dükkanını siftah yapmadan kapatan esnafları ve çocuğunun istediklerini tam olarak alamayan vatandaşları dinledi.

“PROJE YERİNE YALAN ÜRETİYORLAR”

Yücel, İzmir’de Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinin iktidarın desteklerden yoksun bırakılmasına rağmen üretimden ve halkı desteklemekten hiç ödün vermediğini vurguladı. AKP’li adayların halka proje yerine yalan üretmeye devam ettiğini belirten Yücel, 21 yılda AKP’nin derin yaralar açtığı tüm kesimlerin artık nefes alacağını, projelerinin hazır olduğunu söyledi.

“BETON ALANI İKİYE KATLANDI”

AKP’nin İzmir milletvekili adaylarının saha çalışmalarında ne ekonomiyi ne de insanların mutsuzluğunu önemsediğine vurgu yapan Yücel, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tunç Soyer üzerinden sokakta çatışma yaratmaya çalıştıklarını ifade etti. Yücel, AKP’nin Buca cezaevi konusunda yalan söylediğini ve imar planında beton alanını 2 katına çıkarmaya çalıştığını belgelediklerini söyledi.

“İNSAN HAYATI SÖMÜRÜLÜYOR”

Yücel ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarım alanındaki çalışmalarının binde birini yapmayan iktidarın tarımı geliştirdiğini iddia etmesine sert tepki gösterdi. Mazot, ilaç, yem fiyatlarının altında ezilen çiftçilerin iflas ettiğini ve insanların hayatını sömürdüğünü söyleyen Yücel, artık “söz” veren, çalmadan, çırpmadan çalışacak bir hükümete ihtiyaç olduğunu belirtti.

HABER MERKEZİ

(E.S.)

Bakmadan Geçme