• Haberler
  • Spor
  • Şahan Gökbakar Galatasaray yönetimini yerden yere vurdu

Şahan Gökbakar Galatasaray yönetimini yerden yere vurdu

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Galatasaray'ın İsviçre'nin Young Boys takımına 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından takım ve yönetim hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys takımını konuk etti. RAMS Park’ta oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan maçı 1-0 kaybeden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Young Boys ise bu galibiyetle adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırdı.

"TAKIMDA ŞIMARIKLIK, YÖNETİMDE VURDUMDUYMAZLIK VAR"

Galatasaray’ın elenmesi üzerine sosyal medyada bir paylaşım yapan Şahan Gökbakar, mevcut yönetimi ve teknik ekibi sert bir dille eleştirdi. Gökbakar, "Öncelikle tebrikler Young Boys… Bu maç Galatasaray’ın aylardır süren iç karışıklığının, takımdaki şımarıklığın, yönetimdeki vurdumduymazlığın, teknik heyetteki ezberciliğin ve basiretsizliğin, çıkarcılığın, işbilmezliğin bir sonucunu gördük. İyi gideni bozmak ve başarıyı yermek bizim geleneğimiz maalesef" ifadelerini kullandı.

Gökbakar, takımın mevcut oyuncu tercihlerine ve yönetim stratejilerine yönelik de eleştirilerde bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Hala bu takımda sağ bek Barış, sol bek Berkan ise, hala orta sahaya Demirbay umutsa, hala sana önde basana adam gibi bir oyun alternatifin yoksa sen Şampiyonlar Ligi'ni hak etmiyorsun demektir. Bugün hiç susmayan bu taraftara yazık. Bugün hep birlikte ilk Dursun Özbek dönemini anımsamadınız mı? Hani Erden Timursuz olan… İnsan göz göre göre gelen bu başarısızlığa sinirleniyor. Şimdi çıkın konuşun ‘transfer gündemimizde yok’ diye!”

Bakmadan Geçme