Sahte ‘şeyh’ten VIP ‘muska’ hizmeti!

Halk Tv’nin haberine göre, bu evde kendini ‘şeyh’ olarak tanıtan A.A., randevulu bir sistemle günde 300...

Halk Tv’nin haberine göre, bu evde kendini ‘şeyh’ olarak tanıtan A.A., randevulu bir sistemle günde 300 kişiye muska yapıyor. Gelen kişiler, kapıda bulunan görevlinin verdiği renkli fişlere göre ödemelerini gerçekleştiriyor. Yeşil renkli fiş alanlar 500 TL, beyaz renkli fiş alanlar ise 250 TL ödüyor.

5 Nisan Mahallesi’ndeki bu avlulu ev, etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili bir yapıya sahip. Ev, kendini ‘şeyh’ olarak adlandıran A.A.’ya muska yaptırmak isteyenlerle dolup taşıyor. Gelen kişiler randevulu bir sistemle içeriye alınmakta, sabah gelenler yeşil renkli fiş alarak 500 TL ödeyip muska yazdırmak için içeri girmekte, dua ettirmek isteyenler ise beyaz renkli fiş alarak 250 TL ödeyerek içeri girmekte. Eve gelen ziyaretçiler genellikle öğleden sonra A.A. ile buluşup sorunlarını paylaşmakta.

Evin “VIP hizmet” adı altında özellikle varlıklı kişilere yönelik akşam saatlerinde Kayapınar ilçesindeki bir evde de muska yapıldığı öğrenildi. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kapalı olan bu evde A.A.’nın aylık gelirinin 1 milyon TL’nin üzerinde olduğu belirtilmektedir. Evin etrafındaki güvenlik önlemleri ve işleyiş şekli ise olayın dikkat çeken yönlerinden bir tanesi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme