• Haberler
  • Spor
  • Samsunspor’da Hüseyin Eroğlu sözleşmesini uzattı

Samsunspor’da Hüseyin Eroğlu sözleşmesini uzattı

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’i şampiyon tamamlayarak Süper Lig’e yükseldi. Bu başarıdan dolayı teknik direktör Hüseyin...

Samsunspor’da Hüseyin Eroğlu sözleşmesini uzattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’i şampiyon tamamlayarak Süper Lig’e yükseldi. Bu başarıdan dolayı teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Samsunspor, sözleşmeyi 3 yıl daha uzatarak Eroğlu ile anlaşmayı sürdürme kararı aldı. Bugün Başkan Yüksel Yıldırım ile bir araya gelen Hüseyin Eroğlu, yeni sözleşmeyi imzaladı.

Samsunspor yönetimi, Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Hüseyin Eroğlu’nun sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını duyurdu. Ayrıca, takımın Süper Lig’e çıkmasıyla ilgili planlamaların İstanbul’da gerçekleştirildiği ve tüm icra kurulu üyelerinin katıldığı toplantılarda takımın geleceği için yol haritasının belirlendiği ifade edildi.

Samsunspor, bu sezon ligi erken tamamlayarak 6 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantilemişti. Hüseyin Eroğlu’nun başarılı performansı ve takımın Süper Lig’e yükselmesi, Samsunspor taraftarları ve camiası tarafından sevinçle karşılandı.

(İHA)

Bakmadan Geçme