Sanatçılar ve şiir tutkunları bir araya geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 4. İzmir Şiir Hatları Buluşması, 50 sanatçının katılımıyla Alsancak Vapur İskelesi önünde başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen İzmir Şiir Hatları Buluşması, 50 sanatçının katılımıyla başladı. Etkinlik, 18.30 ile 20.15 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, halka açık ve ücretsiz olarak düzenleniyor.

Şiir Dolu Anlar Alsancak Vapur İskelesi'nde Başladı

Sanatçılar ve şiir tutkunları bir araya geldi

İlk buluşma, İzmir’in simge mekânlarından Alsancak Vapur İskelesi önünde gerçekleşti. Şair ve yazar Namık Kuyumcu'nun koordinatörlüğünde organize edilen etkinlik, sanatçılar ve şiirseverlerden yoğun ilgi gördü. Şairler, kendi şiirlerini yapay zekâ tarafından bestelenmiş müzikler ve tango gösterisi eşliğinde okudu. Buluşma, ateş dansı ve mim gösterisi ile unutulmaz bir finale sahne oldu.

İzmir'in Her Köşesinde Şiir Esintisi

Sanatçılar ve şiir tutkunları bir araya geldi

50 sanatçının katılımıyla devam eden Şiir Hatları Buluşması, İzmir'in farklı noktalarında düzenlenmeye devam edecek. Etkinlik programı kapsamında; 20 Eylül'de Bostanlı Yasemin Kafe önünde, 21 Eylül'de yeniden Alsancak Vapur İskelesi önünde ve 22 Eylül Pazar günü Bostanlı Yasemin Kafe önündeki alanda şiir severler bir araya gelecek.

Bu buluşmalar, İzmir’in kültür ve sanat yaşamına önemli bir katkı sunarken, şiirin büyülü dünyası sanatseverlerle buluşacak.

Bakmadan Geçme