Sanathane'de etkinlikler devam ediyor

Konak Belediyesi Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi, ağustos ayı boyunca zengin bir kültür ve sanat programı sunmaya devam ediyor.

Sanatseverler için hazırlanan etkinlikler, açık hava film gösteriminden müzik konserlerine, edebiyat söyleşilerinden çeşitli kültürel etkinliklere kadar geniş bir yelpazeye yayılıyor. Bu haftanın ilk etkinliği, yönetmen Yüksel Aksu’nun imzasını taşıyan “İftarlık Gazoz” filminin gösterimi ve ardından gerçekleşecek olan söyleşi olacak.

Açık Hava Sinema Keyfi: “İftarlık Gazoz”

 Sanathane'de etkinlikler devam ediyor

Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi’nde bu hafta, İzmirlileri açık havada sinema keyfi bekliyor. Yönetmen Yüksel Aksu’nun yönettiği, Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar’ın başrollerini paylaştığı “İftarlık Gazoz” filmi, 20 Ağustos Salı günü saat 21.00’de izleyiciyle buluşacak. Gösterim sonrasında yönetmen Yüksel Aksu’nun katılımıyla düzenlenecek söyleşide, film hakkında merak edilen sorular yanıtlanacak.

Genç Çello Sanatçısı Adasu Akın’dan Unutulmaz Konser

 Sanathane'de etkinlikler devam ediyor

Müzikseverler, 21 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.30’da çello sanatçısı Adasu Akın’ın konserinde buluşacak. “Ulusaldan Evrensele” temasıyla sahne alacak olan genç sanatçı, Anadolu’nun ezgilerini modern müzikle harmanladığı özel bir repertuvar sunacak. Konser için ücretsiz davetiyeler, 19 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Sanathane ve Türkan Saylan Kültür Merkezi’nden temin edilebilecek.

Edebiyat Dünyasında Bir Yolculuk: Eğitim ve Edebiyat Söyleşileri

Sanathane’de hafta, 22 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek edebiyat söyleşileri ile sona erecek. Eğitimci-yazarlar Hidayet Karakuş, Bilsen Başaran ve Gülçin Sahilli’nin katılacağı söyleşide, Türkiye’de eğitim ve edebiyat ilişkisi ele alınacak. Yazar Özgür Zeybek’in moderatörlüğünde gerçekleşecek olan etkinlik, saat 19.30’da başlayacak.

Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi’nde Etkinlik Programı (20-22 Ağustos 2024)

 Sanathane'de etkinlikler devam ediyor

Film Gösterimi: İftarlık Gazoz
Tarih: 20 Ağustos 2024 Salı
Saat: 21.00
Yer: Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi

Konser: Adasu Akın (Çello Sanatçısı)
Tarih: 21 Ağustos 2024 Çarşamba
Saat: 20.30
Yer: Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi

Söyleşi: Eğitim ve Edebiyat İlişkisi
Tarih: 22 Ağustos 2024 Perşembe
Saat: 19.30
Yer: Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi

Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi, sanat ve kültürle dolu bu etkinliklere tüm İzmirlileri davet ediyor.

Bakmadan Geçme