'Sandık Kokusu' dizisinden ayrıldı

Popüler dizi 'Sandık Kokusu'ndan sürpriz bir ayrılık haberi geldi.

Oyuncu Biran Damla Yılmaz, dizinin ikinci sezon çekimleri devam ederken projeden ayrıldığını açıkladı.

Show TV'nin beğenilen yapımlarından biri olan "Sandık Kokusu"nun ikinci sezonu için hazırlıklar sürerken, genç ve yetenekli oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın projeye veda ettiği öğrenildi. Yılmaz, dizinin kadrosunda Karsu’nun kuzeni Ayça karakterini canlandırıyordu. Ancak, sözleşme koşullarında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle sette yer almadan projeden ayrılma kararı aldığı bildirildi.
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yılmaz’ın ayrılığı, dizinin yapım ekibi ve izleyiciler arasında büyük bir şaşkınlık yaratmış durumda. Özellikle, dizideki performansı ile beğenilen Ayça karakterine veda etmesi, izleyicileri üzmüştür.

"Dizi severler, Biran Damla Yılmaz'ın projeden ayrılmasının ardından yeni bölümleri merakla bekliyor. 'Sandık Kokusu'nun yeni sezonu, Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleminden çıkan senaryosu ve Altan Dönmez’in yönetmenliğiyle 18 Eylül’de ekranlara dönecek. Dizinin kadrosunda Demet Akbağ, Uğur Yücel ve Özge Özpirinçci gibi ünlü isimler yer alıyor.

Biran Damla Yılmaz’ın yeni projeleri hakkında henüz bir bilgi bulunmazken, oyuncunun yeni teklifleri değerlendirmeye başladığı belirtiliyor."

Bakmadan Geçme