Sarı Zeybek Sosyal ve Spor Tesisleri yenilendi

Ayvalık Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilen Sarı Zeybek Sosyal ve Spor Tesisleri, kapsamlı bir...

Ayvalık Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilen Sarı Zeybek Sosyal ve Spor Tesisleri, kapsamlı bir yenileme çalışmasının ardından tekrar hizmete açıldı. Kentteki emekli vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği bu tesis, Armutçuk sahilinde “Emekli Dostu İşletme” olarak tanınıyor.

Yenileme çalışmaları kapsamında, halı saha, çocuk parkı, mutfak, döşemeler, masa ve sandalyeler gibi tüm alanlar modernize edildi. Tesisin taş duvarları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleriyle süslenerek, mekâna tarihi bir hava katıldı.

Haber

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yenilenen tesislerle ilgili olarak, “Sosyal Belediyecilik anlayışımız kapsamında çok yakında emeklileri yalnız bırakmadığımızı kuvvetli bir şekilde hissettireceğiz. Tesislerimizden yararlanan emekli vatandaşlarımıza daha konforlu bir ortam sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz”  dedi.

Yenileme çalışmaları, emekli vatandaşların sosyal ve sportif aktivitelerini daha keyifli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Haber

LEYLA BİLGİ

 

 

Bakmadan Geçme