Şebnem Bursalı'dan yeni döneme hazırlık

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı TBMM’nin tatilde olduğu...

Şebnem Bursalı'dan yeni döneme hazırlık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı TBMM’nin tatilde olduğu dönemde İzmir’de çalışmalarını sürdürüyor. Bursalı, önce Güzelbahçe ardından da Seferihisar’da ziyaretler gerçekleştirdi.

Güzelbahçe İlçesini ziyaret eden Bursalı, burada İzmir Gırgır Balıkçılar derneğinde kahvaltıda balıkçılar ile buluştu. Daha sonra Güzelbahçe, Esnaf ve Kredi kooperatifini ziyaret eden Bursalı, Yalı ve Kahramandere Muhtarları ile Güzelbahçe Karadenizliler Derneği ziyaret etti. Daha sonra Seferihisar’da partililer ile buluştu.

Haber

Şebnem Bursalı’dan yeni döneme hazırlık

Esnafı ziyaret etti

Bursalı’nın sonraki durağı esnaf ziyaretleri oldu. Vatandaşların dertlerini dinleyen Bursalı yeni çalışma dönemine hazırlık yaptı. Yerel secimler ile ilgili nabız tutan Bursalı, Seferihisar’da Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Daha sonra Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyareti.

 

Haber

Şebnem Bursalı’dan yeni döneme hazırlık

gerçekleştirerek şoför esnafının dertlerini dinledi. Muhtar ziyaretlerine devam eden Bursa’ya ziyaretleri sırasında AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Seferihisar Kadın Kolları Başkanı Fikriye Sayarer Evin eşlik etti.

Haber

Şebnem Bursalı’dan yeni döneme hazırlık

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme