‘Seçimler HDP ve CHP'ye bırakılamaz’

Manisa, Aydın, Denizli, Uşak, Muğla ve Burdur İl Teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Fethi...

Manisa, Aydın, Denizli, Uşak, Muğla ve Burdur İl Teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız Başkanlık etti. Toplantının açılış konuşmasını İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yaparken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün partililere hitap edenler arasındaydı.

“TÜRK MUCİZESİ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şahin, konuşmasında “Liderimizin tespit ve ifadeleri ile Dünyanın Yeni Bir Türk Mucizesinden Başka Şansı Kalmamıştır. Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı, Türk ve Türkiye Yılı beklenen mucizenin müjdecisidir. Niçin daha güçlü bir ülke olmalıyız, şimdi daha iyi anlaşılmaktadır. MHP’nin elli yıllık güçlü Türkiye hedefi şimdi daha iyi görülmüştür. Liderimizin 2023 Lider Ülke Türkiye, 2053 Bölgesinde Süper Güç Türkiye vizyonu hedefi mutlaka gerçeğe dönüşecektir. Atatürk’ün hedeflerine mutlaka ulaşacağız. Önümüzde başarıyla geçireceğimiz bir seçim daha var. Ülke kaynaklarımız, insanımızın alın teri ve emekleri terör yandaşı HDP Belediyelerinde ve bankamatik merkezli çağdışı CHP Belediyelerinde heba edilemeyecek kadar kutsaldır. Bizim için yılmak yok, yorulmak yok! Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince fert fert, adam adama insanımıza doğruları anlatacağız. Her seçim olduğu gibi önümüzdeki seçimler de bu manada çok önemlidir. Bizim saf ve temiz vatan sevdamız, onların ise batının elinde oyuncak olmuş kırık dökük masaları var. Bizim yalnızca imanımız ve fikrimiz var. Bu iman ve fikri önümüzdeki yerel seçimlerde Liderimizin gösterdiği hedeflere ulaşmak için kullanacağımıza inanıyorum” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme