• Haberler
  • Siyaset
  • Seda Kaya Ösen: Cumhur’a oy veren vatandaşlara ulaşıyoruz

Seda Kaya Ösen: Cumhur’a oy veren vatandaşlara ulaşıyoruz

Kucukmenderes.com internet sitesinden Aydeniz Çalık’ın haberine göre CHP İzmir milletvekili aday listesinden gösterilen Seda Kaya Ösen...

Seda Kaya Ösen: Cumhur’a oy veren vatandaşlara ulaşıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kucukmenderes.com internet sitesinden Aydeniz Çalık’ın haberine göre; CHP İzmir milletvekili aday listesinden gösterilen Seda Kaya Ösen daha çok daha önce Cumhur İttifakı’na oy veren vatandaşlara ulaşmaya çalıştığını söyleyerek “Birinci bölgede sadece adaylarımız var. İkinci bölgede Kılıçdaroğlu’nun kampanyasına teşkilatlarımız destek olmaya çalışıyor. On Nisandan bu yana şu an altmış beş tane saha programı tamamlamışız. Bunu çok daha fazlalaştıracağız. Çünkü günde yaklaşık yedi sekiz programa yetişmeye çalışıyordum. Kendi program alanlarımız birinci bölge olması sebebiyle birazcık daha kendi tabanımızın olduğu, daha önce Cumhur İttifakı’na oy vermiş vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bu vatandaşlarımıza bizler tabi Deva Partisi olarak daha rahat ulaşabiliyoruz” dedi.

Haber

“KAPI KAPI GEZİYORUZ”

Konvansiyonel medyayı takip eden interneti çok fazla kullanmayan vatandaşlara ulaşmak için sokaklarda kapı kapı gezdiklerini dile getiren Özen “Bunu kendimize hedef olarak benimsedik” dedi.

“AFERİN SİZE BİRLEŞMİŞSİNİZ”

Ortak listenin tüm Cumhuriyet Halk Partisi’nin faaliyetlerine katıldıklarını ifade eden Ösen “Türkiye çapında 27 tane adayımız var. Daha önceki seçimlere göre seçilme olasılığı yüksek adaylarımız 11 kişi. Geri kalan hepsi Cumhur İttifakı’nda olan koltuklar için gösterilen adaylar. Bu açıdan Türkiye çapında teşkilatlarımız da 20 seçim bölgesinde adayımız var. Bu bölgede olan teşkilatlarımız adaylarla beraber kampanya yürütüyorlar. Diğerleri Cumhurbaşkanı kampanyasına kanalize olmuş durumdalar. Bu Pazar mitingimiz var, hazırlıklar devam ediyor. Biz bir ilçeye gideceğimiz zaman bizim teşkilatımız ve CHP ilçe teşkilatı programı beraber yapıyorlar. Halk bize ‘aferin size birleşmişsiniz’ gibi olumlu bir tepkiyle karşılaşıyoruz. Biz de diyoruz ki bakın biz birleştik. Sizin dediğinizi yaptık şimdi sizler de bizi destekleyin ” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme