Seda Selek  Halk TV'ye geri döndü

 Halk TV'de üç yıl boyunca Ana Haber bültenini sunan Seda Selek, geçen ay kanal ile yollarını ayırmıştı.

Selek, bu ay itibarıyla Halk TV’ye geri döndüğünü duyurdu. Geri dönüş haberini sosyal medya hesabından paylaşan Selek, “Ayrılık kararı elbette zordu ama o gün öyleydi duygum. Evet, bolca düşündük, konuştuk ve karara vardık. Aileye, arkadaşlar arasına yeniden dönmek güzel. Ayrıca, ayrılık da sevdaya dahil. Beni yeniden Halk TV’de görmek isteyen, bu yöndeki dileklerini hiç vazgeçmeden paylaşan izleyicilerimize de teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

Seda Selek’in Halk TV’ye dönüşü, kanalın ana haber sunuculuğu için Ece Üner ile anlaşma sağladığı ve Selek’in bu nedenle ayrıldığı haberiyle gündeme gelmişti. Ece Üner, Sözcü TV’deki programının ardından Halk TV’deki ana haber bültenini sunacak.

Seda Selek Kimdir?

1980 yılında İstanbul’da doğan Seda Selek, Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olmuştur. 1999 yılında Kuşdili Eğitim Merkezi’nde TRT spikerleri, tiyatrocular ve seslendirme sanatçılarından diksiyon ve spikerlik eğitimi almıştır. Medya kariyerine 2000 yılında Number One TV’de sunuculuk yaparak başlamış, ardından 24 TV’de Kadınlar Meclisi ve Günün Manşeti adlı programları sunmuştur.

Seda Selek, TGRT Haber, TV8 ve Haber Global gibi çeşitli kanallarda da sunuculuk ve moderatörlük yapmış; son olarak Halk TV’de görev almıştır. Şimdi, tekrar Halk TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.


 

Bakmadan Geçme