Seferihisar Belediyesi’nden depremzedelere tam destek

Seferihisar Belediyesi, Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremlerden sonra ilçeye gelen depremzedelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti. Yaşanan felaketten sonra olarak ruhsal yara alan ve travma yaşayan depremzedelere, Seferihisar Belediyesi öncülüğünde gönüllü psikiyatrist ve psikologlar destek sağlandı.

Seferihisar Belediyesi’nden depremzedelere tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seferihisar Belediyesi, depremden sonra ilçeye gelen depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ilçe içerisinde yer alan otelleri ve pansiyonları tahsis etti. Depremzedelerin her türlü ihtiyacına yanıt vermek için harekete geçen Seferihisar Belediyesi, “Psiko-Sosyal Market” kurarak afet sonrası travma yaşayan depremzedelere psikolojik destek sağlamak için gerekli adımları attı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, belediyede çalışan psikologlardan eğitim alan personelin depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam edeceğini ifade ederek “İlçemize gelen misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak adına belediyemiz, gönüllü vatandaşlarımız ile birlikte gece gündüz çalışmaktadır. Seferihisar’a gelen depremzedeler için uzman kadrolarımız, kaldıkları yerlerde ziyaretlerini sürdürmeye devam edecek. Deprem mağduru vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek adına elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İlk günden bu yana depremzedelerimizin yanında olduk ve her zaman olacağız” dedi.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme