Seferihisar Belediyesinden dijital dönüşüm

Yenilikçi belediyecilik anlayışını sürdüren Seferihisar Belediyesi, yeni geliştirdiği Universe Online Başvuru ve Süreç Yönetimi Sistemi'ni hizmete sundu.

Seferihisar Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerine daha kolay ve hızlı erişimini sağlamak amacıyla dijital belediyecilik alanında önemli bir adım attı. Belediye, yeni geliştirdiği Universe Online Başvuru ve Süreç Yönetimi Sistemi'ni hizmete sundu.

Yenilikçi belediyecilik anlayışını sürdüren Seferihisar Belediyesi, bu yeni sistemle vatandaşlara zaman ve mekân bağımsız olarak 7/24 hizmet sunmayı hedefliyor. Universe Online Sistemi, başvuru süreçlerini dijital ortamda yöneterek hem zaman tasarrufu sağlıyor hem de kâğıt kullanımını azaltarak çevre dostu bir yaklaşım benimsiyor. Bu sayede birçok ağacın korunmasına katkıda bulunulması amaçlanıyor.

ANLIK TAKİP SİSTEMİ 

Yeni uygulama, başvuruların hangi aşamada olduğunu, hangi müdürlükte ve personelde bulunduğunu ve ne zaman sonuçlanabileceğini kullanıcıların görebilmesine olanak tanıyor. Bu sayede vatandaşlar, başvurularının durumunu anlık olarak takip edebiliyor.

HİZMETLERE KOLAY ERİŞİM 

Seferihisar Belediyesi, ilk olarak İmar Müdürlüğü'nde uygulamaya alınan Universe Online Sistemi'nin kısa süre içerisinde belediyenin diğer tüm birimlerinde de kullanılacağını açıkladı. Çevrenin korunması ve şeffaf belediyecilik anlayışının desteklenmesi amacıyla bu sistemin önemine vurgu yapan belediye yetkilileri, Seferihisar’da yaşayan vatandaşları e-devlet desteği sağlayan universe.seferihisar.bel.tr adresini ziyaret etmeye davet etti. Bu dijital sistem, başvuru süreçlerini daha hızlı ve verimli hale getirirken, vatandaşların belediye hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak.

LEYLA BİLGİ 

 
 

Bakmadan Geçme