• Haberler
  • Yerel
  • Seferihisar Gazeteciler Derneği Yeni Yönetiminden Kaymakam Olcaş’a ziyaret

Seferihisar Gazeteciler Derneği Yeni Yönetiminden Kaymakam Olcaş’a ziyaret

Seferihisar Kaymakamı Mehmet Şerif Olcaş’ı makamında Dernek Başkanı İnanç Karabulut, Başkan Yardımcısı Evrim Ataman, Yönetim Kurulu...

Seferihisar Gazeteciler Derneği Yeni Yönetiminden Kaymakam Olcaş’a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seferihisar Kaymakamı Mehmet Şerif Olcaş’ı makamında Dernek Başkanı İnanç Karabulut, Başkan Yardımcısı Evrim Ataman, Yönetim Kurulu üyeleri Cemrecan Tutar ve Mürruvet Dur ile Sevil Ege ziyaret etti.

Haber
Yeni yönetime başarılar dileyen Seferihisar Kaymakamı Mehmet Şerif Olcaş “Bir kez daha Mustafa Karabulut’u rahmet ile anıyor, yeni yönetimi oluşturarak bayrağı devir alan İnanç Karabulut’a başarılar diliyorum. İlçemiz Seferihisar’da oluşan ve tüm Türkiye’ye örnek olan bu dayanışmanızın daim olmasını yürekten diliyorum.” dedi.
Kurucusu rahmetli Mustafa Karabulut olan Seferihisar Gazeteciler Derneği’nin ilçe bazında Türkiye’de ilk ve tek olduğunu vurgulayan Dernek Başkanı İnanç Karabulut “Babamın hayali olan ve bu birlik beraberliği sağlayan derneği yaşatmaya ve güçlendirmeye devam edeceğiz. Mülki amirimiz olarak desteğiniz bizi mutlu ediyor. Çok teşekkür ederiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme