Seferihisar gazetecisini andı

Şaha Çimen SeferSEFERİHİSARihisar Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Seferihisar Kitap Günleri başladı. Sığacık'ta başlayan ve 18 Haziran'a...

Seferihisar gazetecisini andı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şaha Çimen

SeferSEFERİHİSARihisar Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Seferihisar Kitap Günleri başladı. Sığacık’ta başlayan ve 18 Haziran’a kadar devam edecek olan etkinlikte kitap stantları kuruldu. Yazarlar, gazeteciler, yayın evleri yerini aldı. Kitap severler soluğu kitap stantlarında aldı.

Haber
Bu yıl, “Onlarca Yazar Binlerce Kitap” sloganıyla gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun oldu.
Etkinliğin açılışına Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Seferihisar Gazeteciler Derneği, yazarlar ve çok sayıda kitap sever katıldı.
Seferihisar Sığacık’ta gerçekleşen etkinliğin ilk gününde Seferihisar Gazeteciler Derneği Seferihisar’ın en eski ve ilk gazetecesi olan Mustafa Karabut’u andı.

Haber

Mustafa Karabut’un anıldığı etkinlikte Seferihisar Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Evrim Ataman ve Mustafa Karabulut’un yakın arkadaşı Tevik Tartar Karabutla ilgili anılarını paylaştılar.
Etkinlik Karabulut’un hayatının anlatıldığı Seferihisar’ın Çınarları 2 belgeseliyle son buldu. Karabulut’un ailesi belgesel filminin bitiminde gözyaşlarına hakim olamadı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme