• Haberler
  • Genel
  • Şehit AFAD Müdürü Torbalı’da gözyaşları ile uğurlandı

Şehit AFAD Müdürü Torbalı’da gözyaşları ile uğurlandı

Torbalılı şehit AFAD Müdürü Mustafa Eser, Torbalı Yazıbaşı’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze namazına çok sayıda...

Torbalılı şehit AFAD Müdürü Mustafa Eser, Torbalı Yazıbaşı’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze namazına çok sayıda kamu kurum amiri, AFAD personeli ve vatandaş katıldı. Şehit Mustafa Eser, gözyaşları ile toprağa verildi.

Göreve giderken Eskişehir yakınlarında geçirdiği trafik kazasında şehit olan Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ( AFAD ) Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Mustafa Eser’in cenaze namazı Bahçelievler Mahallesi TOKİ Mahmut İşbilir Camiinde öğle namazının ardından kılındı. Şehit Mustafa Eser daha sonra Yazıbaşı Mezarlığı’nda defnedildi.

Cenaze törenine katılanlar arasında İzmir Milletvekili Atilla Kaya, İzmir Vali Yardımcısı İsmail Çorumluoğlu, Afyonkarahisar Vali yardımcısı ve Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, AFAD personeli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş vardı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme