Selçuk Yöntem, londra'da performans sergiledi

Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Piu Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği 'Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı' projesinin dünya prömiyeri İngiltere'de yapıldı.

Usta oyuncu Selçuk Yöntem, Londra'nın prestijli salonlarından Cadogan Hall'de, piyanist Merve Akyıldız ve Invisible World Quartet ile birlikte gerçekleştirdiği "Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı" dinletisinde sahne aldı. Yöntem, etkinlikte dokuz şairin 12 eserini caz quartet'ının besteleri eşliğinde seslendirdi. Performans, sanatseverlerden büyük beğeni topladı ve ayakta alkışlandı.

Yöntem ayrıca, Peppino di Capri'nin klasikleşmiş eseri ve Andrea Bocelli'nin seslendirdiği "Champagne" şarkısını Türkçe adaptasyonuyla yorumladı.Etkinlik sonrası konuşan Selçuk Yöntem, "Londra’da olağanüstü bir gece yaşadık. Sanat yaşamımda unutulmaz bir sahneydi. Yaşama teşekkür ediyorum" dedi.

"Caz ve şiirin buluştuğu" bu proje, sezon boyunca Türkiye ve Avrupa’da çeşitli şehirlerde sahnelenmeye devam edecek. Selçuk Yöntem'in performansını izlemeye gelenler arasında ünlü oyuncu Zerrin Tekindor da yer aldı ve Yöntem’i kulisinde ziyaret etti.
 

Bakmadan Geçme