Semicenk şarkılarına coşkuyla eşlik edildi

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın geleneksel hale gelen Çim Konserleri serisi, son dönemin popüler isimlerinden Semicenk'i ağırladı.

Sanatçı, fuarın en çok ilgi gören etkinliklerinden biri olan Çim Konserleri’nde sahne alarak genç izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Semicenk şarkılarına coşkuyla eşlik edildi

Son dönemde müzik listelerinin üst sıralarında yer alan ve özellikle gençler arasında büyük beğeni toplayan Semicenk, “Düşer Aklıma” adlı hit şarkısıyla konserine başladı. Dark pop tarzındaki parçalarıyla sahne performansını sergileyen sanatçı, enerjik sahne duruşu ve güçlü vokaliyle İzmirlileri adeta büyüledi. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kalabalık, Semicenk’in seslendirdiği her şarkıya coşkuyla eşlik etti.

Çim Konserleri’nde Sıradaki İsimler

Semicenk şarkılarına coşkuyla eşlik edildiÇim Konserleri, Semicenk’in ardından ünlü isimleri ağırlamaya devam edecek. Önümüzdeki günlerde sahne alacak isimler arasında, Türk rap müziğinin yükselen yıldızlarından Motive, ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, rock müziğinin sevilen isimlerinden Hayko Cepkin yer alıyor. Ayrıca, Migros sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinliklerde Derya Bedavacı ve Sakiler de müzikseverlerle buluşacak.

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 9 Eylül’de ise, Haluk Levent sahne alarak bu özel günü taçlandıracak. Haluk Levent’in performansı, İzmirlilere unutulmaz bir akşam yaşatmayı vaat ediyor.

Alternatif Sahne’de Akustik Performanslar

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın Alternatif Sahne konserleri de büyük ilgi görüyor. Perdenin Ardındakiler grubunun sahne aldığı konserde, müzikseverler akustik bir müzik ziyafeti yaşadı. Alternatif Sahne, önümüzdeki günlerde de dikkat çekici isimleri ağırlamaya devam edecek. 4 Eylül’de Redd, 5 Eylül’de Şanışer ve Sokrat ST, 6 Eylül’de Ceylan Ertem, 7 Eylül’de Yedinci Ev, 8 Eylül’de ise Can Gox sahne alarak müzikseverlere keyifli anlar sunacak.

Çim Konserleri ve Alternatif Sahne etkinlikleri, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda müzik dolu günlerin yaşanmasına katkı sağlamaya devam ediyor.

 

Bakmadan Geçme