• Haberler
  • Siyaset
  • Senem Gürer Solak: Seçimlerde oyunu en çok artıran ilçelerin başında olduk

Senem Gürer Solak: Seçimlerde oyunu en çok artıran ilçelerin başında olduk

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, CHP Seferihisar ilçe başkanlığı olağan kongresine giderken daha önce...

Senem Gürer Solak: Seçimlerde oyunu en çok artıran ilçelerin başında olduk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, CHP Seferihisar ilçe başkanlığı olağan kongresine giderken daha önce aday olmayacağını açıklayan mevcut başkan Senem Gürer Solak, veda konuşması yaptı.

‘CHP kuruluşun ve kurtuluşun partisidir’

Bundan tam beş yıl önce göreve geldiğimde herkes gibi ülkem için çalışacağımı söylemiştim, sözleriyle konuşmasına başlayan Solak, “Görevden ayrılırken de bu dönemlerin hayatımın en önemli zamanları olduğunu anladım. Beş yıl boyunca çok şey yaşadık. Pandemi, depremler, tusunami, ekonomik kriz gibi birçok şey yaşadık. Başımıza ne gelirse gelsin birbirimizin düşmesine hiç izin vermedik. Herkes bunları atlamamız için elinden gelenini yaptı. Böyle zamanlarda örgütlü olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu süreçte yanımda olan tüm Cumhuriyet Halk Partisi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Keşke herkesin adını tek tek sayabilsem. Her biriniz birer isimsiz kahramansınız. Sevgili arkadaşlar CHP kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki Türkiye cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği laik ve çağdaş çizgiye yeniden kurtuluş sağlayacaktır. Bu da ancak Cumhuriyet Halk Partisinin ilkeleriyle olacaktır”

Geçtiğimiz beş yıl içerisinde birçok başarıya imza attık, diyen Senem Gürer Solak, “ Maalesef 2023 cumhurbaşkanlı ve milletvekili seçiminde İzmir’in ilçeleri içerisinde oyunu en çok artıran ilçelerin başında olduk. Nasıl bir siyasi bir ortamın içerisinde olduğumuzu hatırlamanızı isterim”

Haber

Teşekkür etti

Solak: “Beş yıl boyunca beraber çalıştığım, omuz omuza yan yana çalıştım herkesten son derece memnumum. Bundan sonrada aynı inançla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün bayrağı devrediyorum. Daha önce de dediğim gibi bu bir yarış değildi. Partimiz de Seferihisar için en doğru karar olduğuna inanıyorum. İlçe başkanı olarak seçilen arkadaşımı yeni görevi için şimdiden tebrik etmek istiyorum. Bugüne kadar birlikte yürüdüğüm öncelikle genel başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu, parti meclis üyelerim, millettekilerim, İzmir Büyükşehir belediye başkanım sayın Tunç Soyer, Seferihisar Belediye başkanım sayın İsmail Yetişkin, il, yöneticileri, ilçe başkanları arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizler olsaydınız bütün bunların altından kalkmam mümkün değildi”

 

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme