• Haberler
  • Spor
  • Şenol Güneş mağlubiyetin faturasını kendisine kesti

Şenol Güneş mağlubiyetin faturasını kendisine kesti

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe'ye 2-1 yenildikleri maç sonrası, kötü oyunun sorumluluğunu üstlenerek taraftardan özür diledi ve rakiplerinin kazanmayı hak ettiğini belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Göztepe'ye 2-1 yenilerek hayal kırıklığı yarattı. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kötü oyunun sorumluluğunu üstlenerek, "Bundan daha kötü bir oyun olamaz. Taraftarlar ve futbolseverlerden özür diliyorum" dedi.

Güneş, karşılaşmanın başında rakibin baskısını beklediklerini ancak özellikle ilk yarıyı boşa geçirdiklerini belirtti. Göztepe’nin 10 kişi kalmasına rağmen yeterince mücadele edemediklerini söyleyen deneyimli teknik adam, ikinci yarıdaki hamlelerin de maçı çevirmeye yetmediğini ifade etti. "Ne ofansif ne defansif başarılı olabildik," diyen Güneş, Göztepe'nin arzulu oyunuyla galibiyeti hak ettiğini vurguladı ve "Eksik kaldık, yapmamız gereken hiçbir şeyi yapamadık" sözleriyle değerlendirmesini sonlandırdı.

Bakmadan Geçme