• Haberler
  • Magazin
  • Serdar Ortaç’ın annesi oğlunun evlenmesini istemiyor

Serdar Ortaç’ın annesi oğlunun evlenmesini istemiyor

Gazetecilerin “Serdar Ortaç'ın evlenmesini ve baba olmasını istiyor musunuz?” sorusuna Nesrin Ortaç, “Oğlumun evlenmesini ve baba...

Gazetecilerin “Serdar Ortaç’ın evlenmesini ve baba olmasını istiyor musunuz?” sorusuna Nesrin Ortaç, “Oğlumun evlenmesini ve baba olmasını istemiyorum. Birliktelikler yaşasın. Gezsin. Eğlensin. Canı sağ olsun. Sağlığı yerinde olsun yeter.” şeklinde yanıt verdi.

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemde olan Serdar Ortaç hakkında geçtiğimiz günlerde bazı iddialar ortaya atıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, Ortaç’ın sahneye sarhoş çıktığını, şarkı sözlerini unuttuğunu ve ayakta durmakta zorlandığını öne sürdü.

Yaşananların ardından Serdar Ortaç, hayatıyla ilgili pişmanlıklarını dile getirdi. Ünlü şarkıcı, “Her şeyimi kaybettim. Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Boşandım. O en hafifi. Kaybedecek bir şeyim yok yani. Magazinde ne dedikleri önemli değil. Evim yansa bakmam yani. Hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam, onda kesinim. Alkolü bıraktığım gün bence ağrılarım da azalacak,” ifadelerini kullandı.

54 yaşındaki Ortaç, alkolü ve sigarayı bıraktığını belirterek, “24 Haziran Harbiye Açık Hava konserime tertemiz bir sayfayla başlayacağım.” dedi.

Habertürk’te yer alan habere göre, Nesrin Ortaç, oğlunun sigarayı ve alkolü bıraktığını teyit ederek, “Her konserinde olduğu gibi şimdi de çok heyecanlıyım. Oğlum sigarayı ve alkolü bıraktı. Şimdi görmeye geldim. Takipteyim artık. Bundan sonra bir daha kullanmayacak.” dedi.

Nesrin Ortaç, oğlunun zor zamanlarında kendisine bir şey anlatmadığını belirterek, “Serdar bir şey anlatmaz” diye ekledi.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme