Serenay Sarıkaya çarpıcı açıklamalarda bulundu 

Vogue Türkiye'ye konuşan Serenay Sarıkaya, oyunculuk kariyeri ve 'ikon' olma kavramı üzerine samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Vogue dergisinin Ağustos sayısına verdiği röportajda oyunculuk kariyerine ve "ikon" olmak üzerine düşüncelerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Şahmaran" ve "Aile" gibi popüler yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran Sarıkaya, cesur bir oyuncu olduğunu ve kariyerinde farklı rolleri denemek istediğini belirtti.
Sarıkaya, röportajında oyunculuğa olan yaklaşımını şu sözlerle dile getirdi: "Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Bir yönetmenin, bir senaristin ya da bir yapımcının beni ilk akla gelenden farklı şekillerde hayal etmesini, benimle ilgili başka hayaller kurmasını ve o hayal dünyasına beni de çekmesini çok isterim."

"İkon olmak cesur olmayı gerektirir"

Serenay Sarıkaya, "ikon" kelimesini ise duruş, hayat felsefesi ve seçimleriyle yeni yollar açan, kitleleri peşinden sürükleyen biri olarak tanımladı. İkon olmanın cesur olmayı gerektirdiğini vurgulayan Sarıkaya, şu ifadeleri kullandı: "Bir ikon, duruşuyla, hayat felsefesiyle, temsil ettiği şeylerle yeni bir yol açıp kitleleri peşinden sürüklemeli. Cesur olmalı. Kendisiyle bütünleşmiş, kuvvetli bir sembol olmalı. Ve en önemlisi, başkalarına ilham verebilmeli."
Sarıkaya'nın bu samimi ve düşündürücü açıklamaları, kariyerine ve sanatına duyduğu tutkunun altını çizerek hayranlarından büyük ilgi gördü.

Bakmadan Geçme