Serkan Çayoğlu: Gerginlik enerjimi artırıyor

Serkan Çayoğlu, yeni sezon heyecanıyla birlikte hissettiği tatlı gerginlikten keyif aldığını belirterek, 'Gerginlik beni canlı tutuyor' dedi.

Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre, Serkan Çayoğlu katıldığı bir etkinlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi. Oyuncu, televizyon projelerinde her yeni sezon başlangıcında üzerindeki yükün farkında olduğunu ancak bu durumu sevdiğini ifade etti.

Çayoğlu, “Aşırı gerginim” diyerek, “Yeni sezona girdik ve bu durumun getirdiği bir gerginlik var. Gerginliği seviyorum; bu seni zinde tutar. Meydan okuma her zaman güzeldir. İyi iş başarmanın getirdiği gerginlik hoş bir gerginlik” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Türk dizilerinin yurt dışındaki başarısı ve kendi kariyer planları hakkında da bilgi veren Çayoğlu, "Yurt dışına açılmak güzel bir şey, oradan da oyuncular bize gelmeye başladı. Diziler dünyanın her yerine satıyor. İyi seviyede işler çekmeye başladık, ihraç ediyoruz. Orada da biliniyoruz. Elbette uluslararası bir iş yapma hayalimiz var" dedi.

Bakmadan Geçme