Sharon Stone ödül için İstanbul'a geldi

Hollywood'un efsanevi yıldızı Sharon Stone, “Global İkon Ödülü”nü almak için oğlu ile Türkiye'ye geldi. Stone, İstanbul’da...

Hollywood’un efsanevi yıldızı Sharon Stone, “Global İkon Ödülü”nü almak için oğlu ile Türkiye’ye geldi. Stone, İstanbul’da üç gün boyunca Boğaz manzaralı süitte konakladı.

Haber

Hollywood’un efsanevi yıldızı Sharon Stone, Altın Küre’nin ilk defa vereceği “Global İkon Ödülü”nü almak için Türkiye’ye geldi. Gain’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan ödül töreni öncesinde Stone, 3 gün boyunca İstanbul’un keyfini çıkardı.

Birsen Altuntaş’ın aktardığı bilgilere göre; ünlü yıldız, İstanbul’daki ilk gününde Boğaz manzaralı süitte ağırlandı. Karşılayan ekip, terasa şövale ve tual yerleştirerek Sharon Stone’a İstanbul’un güzelliğini resmetmesi için en sevdiği boyaları temin etti. Stone, oğlu Laird Stone ile birlikte otelden çıkarken görüntülendi. Ertesi gün Sharon Stone, Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer’in ev sahipliğinde Nobu Istanbul’da ağırlandı. Stone’un İstanbul ziyareti, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme