Sıcaklıklar düşmeye başlıyor

Haftanın ilk gününde Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz’e bakan kıyı kesimlerinde yağış bekleniyor. Marmara Bölgesi’nde kuvvetli rüzgar...

Haftanın ilk gününde Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz’e bakan kıyı kesimlerinde yağış bekleniyor. Marmara Bölgesi’nde kuvvetli rüzgar etkisiyle dikkat çekiyor.

Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde ve Doğu Akdeniz bölgesinde gök gürültülü sağanak yağış öngörülüyor. Ayrıca, Doğu Anadolu’nun doğusunda da bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Marmara Bölgesi’nin tamamında ise kuvvetli rüzgar uyarısı olduğu, rüzgarın kuzey kuzeydoğu yönlerden 60 kilometreye kadar hızlı esmesinin beklendiğini dile getiriliyor.

Yarından itibaren güney ve batı bölgelerinde yağış etkisini kaybedecek. Hafta boyunca Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun doğusunda ise sağanak ve gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. Özellikle salı ve çarşamba günleri Doğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli yağışların beklenirken, iç kesimlerde sıcaklıkların mevsim normallerinin birkaç derece altında seyredeceği ifade ediliyor.

Sıcaklık bakımından, Ankara’da 24, İstanbul’da 28, İzmir’de ise 32 derece bekleniyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme