Sığacık'ta pazar etkinliği  

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre, Sığacık pazarının kurulduğu günde yapılan etkinlikler Seferihisar merkezden başlayıp...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre, Sığacık pazarının kurulduğu günde yapılan etkinlikler Seferihisar merkezden başlayıp Kaleiçi’nde devam etti. Seferihisar Anı Evi önünden 14.30’da bisiklet turuyla başlayan etkinlikler, Sığacık Kaleiçi’ne kadar devam etti.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in beraberinde Seferihisar sokaklarında bisiklet turu yapan bisiklet tutkunlarını Sığacık Kaleiçi’nde tarihi Seferihisar bandosu karşıladı.

Sığacık pazarının kurulduğu Pazar gününde Kaleiçi’nde renkli görüntülere yer verdi. Bir taraftan yerli üreticinin stantlarda ürünleri tanıtılırken bir taraftan tarihi Atatürk bandosuyla alana gelen vatandaşlar keyifli dakikalar yaşadı.

Cittaslow Sunday etkinlikleri kapsamında var olan bisiklet turu, yerli üreticinin ürün tanıtımının dışında Kaleiçi’nde ‘Doğaya mesaj bırak’ sloganıyla vatandaşlar kendilerine verilen farklı renklerdeki boyalarla tuvallere kendi mesajlarını yansıttı.

Beyaz tişörtlerle alana gelen vatandaşlar Seferihisarlı müzik grubu Sembol eşliğinde Kaleiçi’nde hem bisiklet turlattı hem de boyalarla doğaya kendi mesajını bıraktı. Bu etkinlikten en fazla keyif alan kesim ise miniklerle oldu.Danslar, şarkılar, boyalarla Kaleiçi renklendi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme