Silah imalatı ve ticaretinde tutuklama

İzmir Kınık'ta silah imalatı ve ticareti gerçekleştirdiği tespit edilen ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalanan...

İzmir Kınık’ta silah imalatı ve ticareti gerçekleştirdiği tespit edilen ve polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aliağa Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Kınık ilçesinde bir kişinin silah imalatı ve ticareti yaptığı bilgisi üzerine çalışmalar başlattı.

Tespit edilen adreste operasyon düzenleyen polis ekipleri evini silah atölyesine çeviren şüpheli A.M.’yi yakaladı. Adreste yapılan operasyonda ise 3 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet tabanca namlusu ile sürgüsü, 8 adet uyuşturucu hap, 4 gram uyuşturucu madde ve çok sayıda tabanca mermisi ile tabanca yapımında kullanılan malzeme bulundu.

Ayrıca, söz konusu olayla ilgili polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan A.M., işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Şüpheli burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Bakmadan Geçme