• Haberler
  • Asayiş
  • Silahlı kahvehane baskını olayında 5 kişi adliyeye getirildi

Silahlı kahvehane baskını olayında 5 kişi adliyeye getirildi

Geçtiğimiz cumartesi günü  Gümüşpala Mahallesinde bulunan bir  kahvehanede husumetlisinin olduğunu öğrenen M.D.Ç. (20), otomobiliyle kahvehaneye ateş...

Silahlı kahvehane baskını olayında 5 kişi adliyeye getirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz cumartesi günü  Gümüşpala Mahallesinde bulunan bir  kahvehanede husumetlisinin olduğunu öğrenen M.D.Ç. (20), otomobiliyle kahvehaneye ateş açmıştı. Yaşanan saldırı olayında Mustafa Er (29), göğsünden A.A. (44) ile ayak ve bacak kısmından vurularak yaralanmıştı. Olayda diğer yaralılar ise  İ.Y. (30) h, M.Y. (21), E.A. (31) ve Y.Y. (29) olmuştu.

Yaralılardan A.A.’nın hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, şahısların arasındaki husumetin geçmişe dayandığı, geçen hafta M.D.Ç. isimli şüphelinin karşı grup tarafından darp edildiği ve olayı da bu yüzden tasarlayarak gerçekleştirdiği öğrenildi.

8 kişi gözaltında

Polis ekipleri olaya karışan 8 kişinin evine eş zamanlı olarak baskın düzenledi.  M.D.Ç. ve C.K., ile birlikte şüphelilere yardım ve yataklık eden 6 kişi olmak üzere toplam 8 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca adreste yapılan aramalarda; 4 tabanca, 31 adet fişek ve 1 adet kasatura ele geçirildi.

5 şüpheli adliyeye sevk edildi

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gözaltına alınan ve işlemleri tamamlanan şüphelilerden 5’i adliyeye sevk edildi. Ayrıca, meydana gelen olayın şüphelilerinden C.K.’nin kardeşine ait aracın dün gece ikametinin önünde kurşunlandığı öğrenilirken konu hakkında yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştiren R.Ç.B. ve O.D. isimli şüphelilerin de olayda kullandıkları silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.(İHA)

K.C.

Bakmadan Geçme