Simge Sağın konserde saldırıya uğradı 

Simge Sağın'ın yüzüne çiçek ve telefon fırlatıldı.

Gaziantep Kültür Yolu Festivali kapsamında sahneye çıkan ünlü şarkıcı Simge, konser sırasında yaşadığı talihsiz olayla gündeme geldi. Şarkıcının yüzüne peş peşe çiçek ve telefon fırlatıldı. Olay sonrası sinirlenen Simge, konserine seyircilerden uzak bir şekilde devam etmek zorunda kaldı.

Sahne Üzerinde Saldırıya Uğradı

Gaziantep’te düzenlenen festivalde sahne alan Simge, performansının ortasında, seyircilerden gelen saldırılara maruz kaldı. İlk olarak yüzüne bir demet çiçek fırlatılan Simge, bu duruma şaşırarak "Bu böyle olmaz" şeklinde tepki gösterdi. Ardından, yüzüne telefon fırlatılması şarkıcının sinirlerini iyice gerdi.

Tepki Gösterdi ve Konserine Devam Etti

Simge, telefon fırlatılmasının ardından tepkisini şöyle dile getirdi: "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan kişiyi gerçekten kınıyorum. Ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Burada eğlenmek için bulunan birçok insan var ve bir kişi telefon atarak bu ortamı bozuyor. Gerçekten ayıp. Yuhlamayın, yuhlayarak bir yere varamayız. Öyle korktuğum için sahneye gelmeyeceğim ve beni yakından göremeyeceksiniz."

Simge, olayın ardından konserine seyircilerden uzak bir şekilde devam etti ve yaşanan olayı üzüntüyle karşıladı.

Bakmadan Geçme