• Haberler
  • Gündem
  • Sırbistan Cumhurbaşkanı’ndan Filenin Sultanları’na eleştiri!

Sırbistan Cumhurbaşkanı’ndan Filenin Sultanları’na eleştiri!

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Sırbistan’ı 3-2 yenerek Avrupa şampiyonu olmuştu. Vucic, mağlubiyet sonrası Daniele...

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Sırbistan’ı 3-2 yenerek Avrupa şampiyonu olmuştu. Vucic, mağlubiyet sonrası Daniele Santarelli, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt’u eleştirdi.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, turnuvanın ardından Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile görüşerek Daniele Santarelli’ye şu şekilde hitap etti: “Sırbistan bayrağını kaldırdığınızda gurur duyduğumuz, o güzel gülümsemeyle mücadele ettiğiniz, Santarelli gibi olmadığınız ve başkasının yenilgisine sevinmediğiniz için, her şey için sonsuz teşekkür ederiz.”

“VARGAS’TAN DAHA İYİSİN”

Vucic ayrıca Sırp voleybolcu Tijana Boskovic’e de şu sözlerle seslendi: “Tijana, onlar ne derse desin, senin o Vargas’tan daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz ve sen de ülkedeki herkesin aynı şeyi düşündüğünü biliyorsun.”

“PARİS’TE İŞLER FARKLI OLACAK”

Konuşmasının devamında, Paris Olimpiyatlarına gönderme yaparak şunları ekledi: “Bu büyük şampiyonların özelliğidir; benim aptalca şakalarımdan birine gülümser ve aynı zamanda da yeni bir turnuvaya hazırlanırlar. Çok sayıda altın kazandıktan sonra gümüş kazanmak bir yenilgi değildir. Bu yenilgi Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’ın sevinmesi, sevindirilmesiydi. Onlara tebrikler ama Paris’te işler farklı olacak.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme