Sivasspor'un ismi değişti

Sivasspor, Net Global ile isim sponsorluk anlaşması imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Net Global'in 2024-2025 sezonunda Sivasspor'un yeni isim sponsoru olduğu belirtildi.

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Net Global ile isim sponsorluk anlaşması imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Net Global'in 2024-2025 sezonunda Sivasspor'un yeni isim sponsoru olduğu belirtildi.

Açıklamada, Net Global ile yapılan anlaşmanın Sivasspor için yeni başarılara imza atma yönünde güçlü bir adım olduğu ifade edildi. İki güçlü markanın bir araya gelmesiyle, takımın yeni sezonda "Net Global Sivasspor" ismiyle anılacağı kaydedildi.

Net Global'in dünya çapında faaliyet gösteren ve birçok sektörde başarılar elde eden önemli bir firma olduğu vurgulanan açıklamada, bu sponsorluk anlaşmasının Sivasspor'un gücüne güç katacağına inanıldığı belirtildi.

Ayrıca, açıklamada Net Global ailesine destek ve güvenleri için teşekkür edilirken, geçen sezonki isim sponsoru EMS Yapı'ya da verdikleri destekten dolayı teşekkür edildi.

Bakmadan Geçme