Sivrisinek ısırığı hayatını kararttı

51 yaşındaki İbrahim Kadir Karaoğlanoğlu, sivrisinek ısırığı nedeniyle bir kabusu yaşıyor. Denizlili Karaoğlanoğlu, 9 yıl önce...

Sivrisinek ısırığı hayatını kararttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

51 yaşındaki İbrahim Kadir Karaoğlanoğlu, sivrisinek ısırığı nedeniyle bir kabusu yaşıyor. Denizlili Karaoğlanoğlu, 9 yıl önce Antalya’daki bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışırken sivrisinek tarafından ısırıldı ve bu olay sonrasında fil ayağı hastalığına yakalandı. Her geçen gün vücudunda değişimler yaşayan Karaoğlanoğlu, Denizli’ye döndü ve ailesinin yanında tedaviye başladı. Ancak teşhisin geç konulması nedeniyle yanlış tedaviler uygulandı ve Karaoğlanoğlu’nun ayakları şişerek yatağa bağımlı hale geldi.

HER YOLU DENEDİ

Vücuttaki kan ve oksijen azalması, şiddetli ağrılar ve tıkanmış lenf kanalları nedeniyle doğal yollardan atılamayan ödem, enfeksiyona sebep oldu. Güvenlik görevlisi, farklı kentlerdeki çeşitli hastanelere gitti ve ozon tedavisi, kök hücre tedavisi gibi tedaviler denendi ancak hastalığından kurtulamadı. Şu anda enfeksiyon tedavi edilemez durumda ve etleri çürümeye başladı. Aile doktorları, hastalığın mikrocerrahi yöntemiyle tedavi edilebileceğini ancak nasıl uygulanacağı konusunda bilgi sahibi olmadıklarını söyledi. Acılar içinde kıvranan Karaoğlanoğlu, tedavi edilmezse çoklu organ yetmezliği nedeniyle öleceği konusunda uyarıldı.

AİLE YARDIM İSTİYOR

Karaoğlanoğlu, “Artık çekmekten yoruldum, ölüm belki de kurtuluşumdur” diyerek, hastalığa 2014 yılında sivrisinek ısırması sonrası yakalandığını ve o zamandan beri hastalıkla mücadele ettiğini söyledi. Tedavi bulmak için doktorların kendisine herhangi bir öneri sunmadığını ve bilimsel araştırma yapmadıklarını belirtti. Karaoğlanoğlu’nun babası da 88 yaşında ve oğlunun hastalığı nedeniyle çok üzgün ve endişeli olduğunu söyledi.

Aile, Karaoğlanoğlu’nun durumuna çare bulunması için yardım istiyor ve bu zorlu süreçten kurtulmak için yardıma ihtiyaçları olduğunu belirtiyor.

İHA

(E.S.)

Bakmadan Geçme