“Siyaset taşla, sopayla yapılmaz”

Demet Gürgen/YENİ İZMİR-İYİ Parti Erzurum Dadaşkent'te Aziziye İlçe Başkanlığı’na gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya...

“Siyaset taşla, sopayla yapılmaz”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demet Gürgen/YENİ İZMİR-İYİ Parti Erzurum Dadaşkent’te Aziziye İlçe Başkanlığı’na gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıda bulunuldu. Olay ile alakalı İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu konuştu. İYİ Parti veya başka bir partiye yapılan saldırıları tasvip etmediklerini dile getiren Bezircioğlu,” Siyaset beşeri ilişkiler çerçevesinde, insani boyutlarda yapılması gereken ve belli bir uygarlık çizgisinde icra edilmesi gereken bir olgudur. Bu şekilde taşla, sopayla Türk bayraklarına, parti bayraklarına zarar verilmesi son derece yanlıştır. Olayı yakından takip edeceğiz. Kolluk kuvvetlerinin de gündeminde ve takipçisiler. Olay hakkında soruşturma başlatıldı. Kameralar incelenecek. Olayın sorumluları en yakın zamanda yakalanacaktır. Bu olaydan dolayı da Emniyet’in gerekli caydırıcı cezayı vereceğinden de şüphemiz yoktur” dedi.

Bezircioğlu, Erzurum İYİ Parti İl Başkanlığına ve saldırıya uğrayan İlçe başkanlığına geçmiş olsun dileklerini ileterek sonlandırdı.

Bakmadan Geçme