• Haberler
  • Gündem
  • Soğan dikilmişti… Büyükşehir kaldırım taşı döşeyip özür diledi

Soğan dikilmişti… Büyükşehir kaldırım taşı döşeyip özür diledi

Demet Gürgen- İzmir Kemeraltı'nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yaklaşık dört aydır süren altyapı çalışmaları bir...

Soğan dikilmişti… Büyükşehir kaldırım taşı döşeyip özür diledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demet Gürgen- İzmir Kemeraltı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yaklaşık dört aydır süren altyapı çalışmaları bir sonuca ulaşmayınca esnaf, “Büyükşehir Belediyesi’nin halka hizmetidir” pankartıyla soğan ekerek bir türlü bitirilmeyen işlere tepki gösterdi.

Yeni İzmir’in olayı haberleştirmesinden 3 gün sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından sokakta yapılan çalışmalar hızlandırıldı ve sokağa taşlar dizilmeye başlandı. Sokağın sonunda bulunan ve hala çalışmalarının da devam ettiği oyuk ise açık şekilde sokakta bulunuyor. Çalışmaların uzun süredir gelişme göstermediğini söyleyen Kızlarağası hanı ve Kemeraltı esnafı bu çalışmaların da aynı şekilde hızlandırılmasını istedi.

Haber

Haber

Belediye hizmeti diyerek soğan dikmişlerdi
Kemeraltı’na soğan ektiler
1 sene önce

Peki bu ne olacak?

Kemeraltı Kızlarağası Hanı önünde yaklaşık 2 ay önce, yağmur suyu hattı için açılan çukur hala kapatılmadı. Esnaf, iş yapamamaktan, vatandaş yolda yürüyememekten şikayet ediyor. Çukur içinde gün be gün biriken su pis kokuya ve sineklere neden oluyor. Sıra uzayan bu işin tamamlanmasına geldi.

Haber

Haber

Peki bu ne olacak?
Büyükşehir’in Çukuru Kemeraltı’nı teslim aldı
1 sene önce

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme