• Haberler
  • Magazin
  • Şok İddia! Hacı Sabancı'ya Babalık Davası Açıldı – DNA Testi İddiaları Ortalığı Karıştırdı!

Şok İddia! Hacı Sabancı'ya Babalık Davası Açıldı – DNA Testi İddiaları Ortalığı Karıştırdı!

Ünlü iş insanı Hacı Sabancı, şok edici bir babalık davası iddiasıyla gündemde! Sabancı ailesinin gözde isimlerinden biri olan Hacı Sabancı'ya, F.D. isimli bir kadın tarafından açılan babalık davası, magazin dünyasında bomba etkisi yarattı!

İddialara göre F.D., Sabancı ile 2010 yılında tanıştığını ve 2 Şubat 2021’de dünyaya gelen oğlu Uzay’ın babasının Hacı Sabancı olduğunu öne sürerek dava açmaya hazırlanıyor! Olay bununla da sınırlı değil. Son günlerde medyada, Sabancı'nın DNA testi yaptırdığına dair çıkan haberler ortalığı iyice karıştırdı!

HACI SABANCI: KESİNLİKLE YALAN!

Ancak Hacı Sabancı bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Sosyal medyadan Hacı Sabancı adına açıklama yapan avukatı Yunus Egemenoğlu "Değerli Kamuoyu, Müvekkilim Hacı Sabancı için DNA testi yapıldığı gibi ileri sürülen iddialar doğru olmayıp, mahkemenin bu DNA testi yapılması yönünde tesis ettiği bir kararı dahi yoktur. Mahkemenin bu yönde bir kararı dahi yok iken Kamuyu aldatmaya yönelik, müvekkil ve ailesini hedef alan bu tür gerçeğe aykırı haberler kamu vicdanını da incittiği, Bu tür gerçeğe aykırı iddiaların haber değeri olmadığı, haber kriteri dahi taşımadığı açıktır. Hukuki ve cezai açıdan konunun yakından takipçisi olacağız" dedi.

DAVAYA DÖNÜŞÜR MÜ?

Sabancı ailesinin bu açıklaması, dedikoduları dindirmeye yetmedi! Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu skandal, iş dünyasında da şok etkisi yaratmış durumda. Hacı Sabancı'nın bu davaya nasıl yanıt vereceği ve olayın nasıl sonuçlanacağı merak konusu!

HACI SABANCI KİMDİR?

Hacı Sabancı, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğlu olan Hacı Sabancı, liseyi İstanbul Saint-Benoit Fransız Lisesinde okudu. Daha sonra lisans eğitimi için Amerika/Boston TUFTS University'de ekonomi eğitimi aldı. Yüksek lisans eğitimini ise Londra'da, City University'de Denizcilik ve Finans üzerine tamamladı.

Hacı Sabancı'nın Kariyer Hayatı

Hacı Sabancı, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'dır. Başarılı iş insanı, aynı zamanda Marinsa Denizcilik ve Hayat Tekstil şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Hacı Sabancı ayrıca, 2004-2007 yılları arasında Babası Ömer Sabancı'nın başkanlık yaptığı TÜSİAD'a 2009 yılından beri üyedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Sabancı, Beşiktaş Kongre Üyesidir.  Marinsa Denizcilik ve Densa Holding Şirketleri'nin yönetiminde söz sahibi olan başarılı iş adamı Hacı Sabancı iş hayatına aktif bir şekilde devam etmektedir.

Hacı Sabancı'nın Özel Hayatı

İş insanı Hacı Sabancı, Kasım 2020'de Nazlı Kayı'ya romantik bir evlenme teklifi etti. Çift, 10 Ekim 2021 yılında Arzu ve Ömer Sabancı'nın yalısında sade bir tören ile dünyaevine girdi. Sabancı çiftinin görkemli düğün töreni ise 25 Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Nazlı ve Hacı Sabancı çifti, 15 Ağustos 2023 tarihinde kızları Arzu Alara'yı kucaklarına aldılar.

Bakmadan Geçme