• Haberler
  • Ekonomi
  • Şok Market'in Çarşamba'ya özel indirimlerini kaçırmayın!

Şok Market'in Çarşamba'ya özel indirimlerini kaçırmayın!

Şok Market'in çarşamba ve Cumartesi günlerine özel uyguladığı indirim kampanyalarında onlarca ürüne  şok indirimler uyguluyor. İşte Şok Marketlerede 2 Ekim 2024 çarşamba gününe özel dikkat çeken indirimler...

Bugün Şok Marketlerden alışveriş yapacakların mutlaka bu indirim listesini görmesi gerekiyor. İşte o listedeki önemli indirimler: 

Süt Ürünlerinde Mis yarım yağlı taze beyaz peyniri bugün yüzde 19 indirimle alabilirsiniz. 650 gramlık ambalajı 123 TL yerine 99 TL'den alabileceksiniz. Yine 400 gramlık Teremyağ'ı yüzde 19 indirimle, 600 gramlık Ünal olgunlaştırılmış tam yağlı inek peynirini yüzde 20 indirimle 189 TL'ye ve Sütaş tam yağlı süzme peynir de yine yüzde 18'lik indirimle 44.95 TL'den alabilirsiniz. 

O ÜRÜNDE YÜZDE 45 İNDİRİM VAR

Şok Marketlerin Çarşamba gününe özel indirim afişinde dikkat en dikkat çeken indirimler ise yüzde 40'ı aşıyor. Örneğin Superfresh kumpir toplarını yüzde 40 indirimle 69,90 yerine 59,90 TL'den alabiliyorsunuz. Bir başka dikkat çeken indirim ise Magnum mini çeşitlerinde uygulanıyor. 6'lı Magnum mini dondurmaların fiyatı bu indirimle 169,90'an 129,90'a iniyor. 

SÜPER ÖTESİ İNDİRİMLER

Öte yandan Şok Marketlerin Çarşamba günü süper indirim grubunda ise oldukça avantajı fiyatlar var. Örneğin 275 TL fiyatlı Nescafe classic Çarşamba günü 175 TL'den satılıyor. Şok Marketlerin, Çarşamba gününe özel indirim katalogunda onlarca ürün indirimli olarak yer alıyor. Diğer indirimleri haber içindeki katalog görselinden takip edebilirsiniz. 

Şok Market'in Çarşamba'ya özel indirimlerini kaçırmayın!

Bakmadan Geçme